MN-liiga

Maata Näkyvissä -festarit perusti MN-Liigan

Maata Näkyvissä -festarit on ollut jo pitkään Suomen ja Pohjois-Euroopan suurin kristillinen nuorisotapahtuma. Maata Näkyvissä -festarit kerää vuodesta toiseen kymmentuhatpäisen osallistujajoukon kokemaan ainutlaatuista festaritunnelmaa. MN-festareiden iso tuntomerkki on yhteisöllisyys, joka syntyy eri puolilta Suomea tulevien ihmisten kesken. Oma iso panoksensa ainutlaatuisen yhteisöllisyyden syntyyn on tapahtuman yli tuhannen talkoolaisen työpanos. Suurin osa talkoolaisista on nuoria ja nuoria aikusia, mutta vapaaehtoisen aikuisväen joukko kasvaa jatkuvasti.

Maata Näkyvissä -festarit on kristillisen nuorisokultturimme näyteikkuna. Maata Näkyvissä -festareilla on nähty vuosien aikana suomalaisten kärkiartistien lisäksi myös kansainvälisiä musiikkiartisteja ja puhujia sekä monia kristillisen taiteen edustajia.

Nyt Maata Näkyvissä -festarit kutsuu osallistujia, talkoolaisia, nuorisotyöntekijöitä, esirukoilijoita ja kaikkia festareiden ystäviä kokemaan tiiviimpää yhteyttä läpi vuoden. Jokainen joukkue tarvitsee vahvan tukiverkon, ja Maata Näkyvissä -festareiden kokoontumispaikkana on ollut vuodesta 1991 lähtien Turun jääkiekon kehto, Gatorade Center. Näistä syistä yhteydenpidon väline on nimetty MN-liigaksi.

Maata Näkyvissä -festareiden projektipäällikön Lauri Halmeen mukaan MN-liigalle on ollut pirstaloituvan toimintakulttuurin keskellä tilausta jo pitkään, ja nyt oli aika laittaa tämä hanke liikkeelle. Myös Sleyn nuorisotyön johtaja Juha Heinonen iloitsee uudesta MN-Liigasta.
”Näinä aikoina tarvitsemme yhteyttä ja esirukousta tämän työn kanssa entistä enemmän”, hän sanoo.

MNLiiga kutsuu yhteyteensä tarjoten säännöllistä yhteydenpitoa sekä uutisia ja kuulumisia Maata Näkyvissä -festareiden tiimoilta. Jäseniltä toivotaan esirukousta sekä mahdollista taloudellista tukea festareiden hyväksi. MN-Liigaan liittyminen on ilmaista ja kaikille avointa.

 

Liity MN-liigaan osoitteessa: lyyti.in/mnliiga