Käytäväletkis ja vaikka mitä

Ok, nyt ei pääse käytävän toiselle puolelle. Ihmiset vieressäni alkavat laskea: 1, 2, 3, 4…25, 26… Ei pysy enää laskuissa. Letka vain jatkuu ja jatkuu, ja kun näyttää siltä, että jonon pää näkyy, sen perään liittyy taas uusia nuoria. Festarikäytävän tukkii käytäväletkajenkkajono, jonka ihmiset läpsivät ylävitosia halukkaiden kanssa. Nauravat kasvot kertovat, että nyt on hyvä meininki!

Mitä muistoja sinulla on festareiden käytäviltä, konserttien ulkopuolelta? Viime marraskuussa festareilla oli huimasti kaikkea kivaa. Messukeskuksessa esimerkiksi koko viikonlopun ajan benjitrampoliinille oli pitkä jono. Jonossa olevat kertoivat jonottavansa trampoliinille, koska sellaiseen ei muualla ole ennen päässyt ja se näytti hauskalta. Minulta kokeilu jäi väliin, mutta sen tiedän, että todella moni kävi kokeilemassa hyppimistä!

Entäs sitten jokavuotinen Styling studio, jossa sai hierontaa tai vaikka festarikynnet itselleen? Hauska hemmotteluhetki keskellä festarihulinaa ja ajanvarauksen osalta näytti olevan melko täyttä koko viikonlopun. Ehkä yksi kivoimpia käytäväjuttuja oli Krik Sport center Gatorade Centerin viidennessä kerroksessa. Konserttien välissä siellä pääsi pelaamaan istumalätkää, änäriä ja esimerkiksi spikeball-peliä. Välillä näytti olevan suoranaista ruuhkaa, eli taisi mennä aivan nappiin tällainen pelipaikka, vai mitä?

Viime festareilla sai kokeilla myös pakohuonetta. Huippujuttu! Moni kävi kesken festareiden kehittämässä päättely- ja ryhmätaitoja kavereiden kanssa, ja moni on sanonut toivovansa jotain samanlaista myös ensi vuodeksi.

Jos et viime vuonna festareille päässyt, niin toivottavasti pääset tänä vuonna. Kun varsinaisen festariohjelman lisäksi myös käytävillä olevat jutut olivat niin huippuja, niin mitä hauskaa festareilla mahtaa tänä vuonna olla? Toivottavasti lähdet mukaan katsomaan ja kokemaan itse festaritunnelmaa käytäviltä ja konserteista!

Anna Korpi