suljetan

Ryhmänvetäjät

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitsemme seurakunnan taloustoimiston laskutusosoitteen ja lankapuhelinnumeron, ryhmänjohtajien yhteystiedot sekä ryhmän tiedot ruokavalioista ja -allergioista. Suklaa-allergiaa ei tarvitse ilmoittaa. Moniallergikkojen kohdalla tarvitsemme henkilön puhelinnumeron ja sähköpostin. Mahdollista majoitusta varten tarvitsemme tyttöjen ja poikien lukumäärät. Halutessasi voit ilmoittaa ryhmäläistesi nimet lipunmyyntikaavakkeen kautta. Tämä lisää turvallisuutta festareilla.

Ryhmän kokoa pystyt lisäämään vielä jätettyäsi tilauksen sähköpostiin saamastasi linkistä. Ryhmäkoon pienentäminen ei onnistu, paitsi vahvistuspalvelun kautta voit maksutta perua 5 pakettia.

Vahvistuspalvelu

Toivomme, että mahdollisimman moni ryhmä vahvistaa lopullisen ryhmäkoon lähtönsä jälkeen perjantaina 17.11. siinäkin tapauksessa, että muutoksia ei ole tullut. Tämä nopeuttaa merkittävästi asiointia lipunmyynnissä, sillä vahvistuksen jälkeen lipunmyynnillä on mahdollisuus tehdä ryhmän lippupaketit noutovalmiiksi. Huomaa, että vahvistuspalvelu koskee ainoastaan perjantaina alkavia paketteja ja lippuja. Vahvistuspalvelu toimii perjantaina 17.11. klo 10–17.00.

Soittaessasi vahvistuspalveluun ole selvillä minkä maksutavan (sähköinen/paperi) ryhmänne on valinnut lipun varauksen yhteydessä, jotta lasku tulee varmasti oikeaan paikkaan.

Ryhmien lipunmyynti on vain Messukeskuksessa.