suljetan

Tue festareita

Tue Maata Näkyvissä -Festareita

Haluaisitko sinä olla yksi Maata Näkyvissä -festareiden tukijoista?

Maata Näkyvissä -festareiden järjestäminen on suuri jokavuotinen projekti. Kymmenet vapaaehtoiset vastuuhenkilöt puurtavat syksyllä ja osa jo keväälläkin, että tapahtuma sujuisi mahdollisimman hyvin. Paikan päällä talkooväki kasvaa tuhatpäiseksi joukoksi, joista jokainen hoitaa tehtäväänsä omalla paikallaan. Jos sinä haluat liittyä festareiden tukijoukkoihin, voit ilmoittautua talkoolaiseksi, mutta muitakin mahdollisuuksia löytyy.

1. Rukous

Maata Näkyvissä -festarit on tapahtuma, jonka järjestämisessä rukouksella on alusta lähtien ollut tärkeä merkitys. Edelleenkin festareita valmistellaan rukouksen kanssa. Sinäkin voit kantaa kortesi kekoon rukoilemalla festareiden puolesta.

Esirukousta tarvitsevat erityisesti:
festareiden työntekijät, vastuuhenkilöt ja talkoolaiset
esiintymiseen valmistautuvat artistit
ryhmiä tapahtumaan tuovat nuorisotyöntekijät
festareiden osallistujat

Esirukousaiheita tällä hetkellä:
lipunmyynnin sujuminen ja starttaus

2. MN-liiga

MN-liiga on Maata Näkyvissä -festareitten oma tukijoukko. Liittymällä jäseneksi mahdollistat ja tuet kristillistä nuorisotyötä Maata Näkyvissä -festareitten kautta. Jäsenenä saat ensimmäisenä kuulla festariuutisia ja festaritiimin kuulumisia ympäri vuoden. Liigan jäsenenä tuet festareita rukoilemalla ja mahdollisuuksien mukaan myös taloudellisesti.

Liity MN-liigaan tästä.

3. Taloudellinen tuki

Suuren tapahtuman järjestäminen vaatii myös paljon taloudellisia resursseja. Suurin osa Maata Näkyvissä -festareiden menoista katetaan osallistujilta kerättävillä lipputuloilla, mutta tärkeä osa tuloista tulee myös avustuksina ja vapaaehtoisen kannatuksen muodossa. Haluaisitko sinä olla mukana kustantamassa esimerkiksi talkooväen avainnauhoja, Gatorade Centerin lavasteita, lauantain iltapalan ruisleipiä tai festarilehden sivuja?

Paras tapa lahjoittaa festareille on liittyä MN-liigaan, mutta mikäli haluat tehdä kertalahjoituksen festareiden kautta tehtävälle nuorisotyölle, alla olevasta linkistä pääset lahjoittamaan. Kaikki tuotto käytetään Maata Näkyvissä -festareiden järjestämiseen. Kiitos tuestasi!

TUE MAATA NÄKYVISSÄ -FESTAREITA

Mikäli haluat tehdä kertalahjoituksen tilisiirtona, tässä sinulle tarvittavat tiedot.

Saaja: Sley
Tilinumero: FI13 8000 1500 7791 95
Viitenumero: 10078 89200 44546 00512

Yllä olevaa viitenumeroa käyttämällä tukesi ohjautuu Maata Näkyvissä -festareille.

Keräysluvan numero:
RA/2017/100
Lämmin kiitos tuestasi!