suljetan

Tue festareita

Tue Maata Näkyvissä -Festareita

Haluaisitko sinä olla yksi Maata Näkyvissä -festareiden tukijoista?

Maata Näkyvissä -festareiden järjestäminen on suuri jokavuotinen projekti. Kymmenet vapaaehtoiset vastuuhenkilöt puurtavat syksyllä ja osa jo keväälläkin, että tapahtuma sujuisi mahdollisimman hyvin. Paikan päällä talkooväki kasvaa tuhatpäiseksi joukoksi, joista jokainen hoitaa tehtäväänsä omalla paikallaan. Jos sinä haluat liittyä festareiden tukijoukkoihin, voit ilmoittautua talkoolaiseksi, mutta muitakin mahdollisuuksia löytyy.

1. Rukous

Maata Näkyvissä -festarit on tapahtuma, jonka järjestämisessä rukouksella on alusta lähtien ollut tärkeä merkitys. Edelleenkin festareita valmistellaan rukouksen kanssa. Sinäkin voit kantaa kortesi kekoon rukoilemalla festareiden puolesta.

Esirukousta tarvitsevat erityisesti:
festareiden työntekijät, vastuuhenkilöt ja talkoolaiset
esiintymiseen valmistautuvat artistit
ryhmiä tapahtumaan tuovat nuorisotyöntekijät
festareiden osallistujat

Esirukousaiheita tällä hetkellä:
lipunmyynnin sujuminen ja starttaus

2. Taloudellinen tuki

Suuren tapahtuman järjestäminen vaatii myös paljon taloudellisia resursseja. Suurin osa Maata Näkyvissä -festareiden menoista katetaan osallistujilta kerättävillä lipputuloilla, mutta tärkeä osa tuloista tulee myös avustuksina ja vapaaehtoisen kannatuksen muodossa. Haluaisitko sinä olla mukana kustantamassa esimerkiksi talkooväen avainnauhoja, Gatorade Centerin lavasteita, lauantain iltapalan ruisleipiä tai festarilehden sivuja?

Jos taloudellinen tukeminen tuntuu sinun tavaltasi olla mukana festareiden kautta tehtävässä nuorisotyössä, alla olevasta linkistä pääset lahjoittamaan. Kaikki tuotto käytetään Maata Näkyvissä -festareiden järjestämiseen. Kiitos tuestasi!

TUE MAATA NÄKYVISSÄ -FESTAREITA

Mikäli haluat tehdä kertalahjoituksen tilisiirtona, tässä sinulle tarvittavat tiedot.

Saaja: Sley
Tilinumero: FI13 8000 1500 7791 95
Viitenumero: 10078 89200 44546 00512

Yllä olevaa viitenumeroa käyttämällä tukesi ohjautuu Maata Näkyvissä -festareille.

Keräysluvan numero:
RA/2017/100

3. Maata Näkyvissä -festareiden tukirengas

Festareiden projektipäällikkö Lauri Halmeella ja Maata Näkyvissä -festareilla on myös oma tukirengas, johon sinulla on mahdollisuus liittyä. Tukirenkaan jäsenä saat 4-6 kertaa vuodessa tukirengaskirjeen, josta voit lukea viimeisimpiä festarikuulumisia. Kutsumme sinua mukaan rukoilemaan festareiden puolesta sekä mahdollisuuksien mukaan myös tukemaan tapahtumaa taloudellisesti.

Tervetuloa mukaan festaritukirenkaaseen!

Lämmin kiitos tuestasi!