suljetan

Talkoolaiseksi

Talkoolaiseksi

Haluatko auttaa omalla työpanoksellasi Maata Näkyvissä -festareita onnistumaan? Festareita tekemään tarvitaan lukuisia talkoolaisia. Olisiko sinulla mahdollisuus osallistua Jumalan valtakunnan työhön ja tulla palvelemaan tuhansia festarivieraita?

Tässä muutamia vaihtoehtoja:

RUOANJAKO

Tuhansia ruokailijoita varten tarvitaan satoja innokkaita ruoanjakajia

Ruoanjakovuoron pituus on reilu 3 tuntia. Tehtäviin kuuluu mm. alkuvalmisteluja, ruoan annostelua, tavarankuljetusta ja siivousta. Vuoron aikana myös syödään. Vuoroja on iltapaloilla, lounailla ja aamupaloilla.

Ruoanjakajat saavat yhdestä ruoanjakovuorosta 12 € alennuksen valitsemastaan lippupaketista. Kahdesta ruoanjakovuorosta saa 22 € alennuksen valitsemastaan lippupaketista ja kolmesta ruoanjakovuorosta saa alennusta 27 €. (Talkoolaisalennukset lasketaan festareilla.) Muista varata lippupaketti etukäteen lipunmyynnin kautta! Lisäkysymyksissä ota yhteyttä ruoanjakovastaava Henriikka Keskiseen, henriikka.mnf@gmail.com, 044 767 5227.

Ilmoittaudu ruuanjakajaksi tästä.

JÄRJESTYKSENVALVONTA

Festariväkeä valvomaan tarvitaan vastuullisia täysi-ikäisiä järjestyksenvalvojia. On hienoa, jos sinulla on järjestyksenvalvojakortti, mutta se ei ole pakollinen. Koko viikonlopun aherruksesta saa palkkioksi vapaan pääsyn konsertteihin sekä ruokailut ja lattiamajoituksen.

Ilmoittaudu järjestyksenvalvojaksi tästä.

Järjestyksenvalvojakurssi

Maata Näkyvissä -festareitten kautta on mahdollista suorittaa ilmainen järjestyksenvalvojakurssi 9.-11. ja 24.-25. syyskuuta 2016. Kurssi pidetään Turussa, Lutherin kirkolla (Puutarhakatu 8 a). Kurssin käyneet sitoutuvat osallistumaan tämän vuoden Maata Näkyvissä -festareille järjestyksenvalvojaksi.

Ilmoittaudu järjestyksenvalvojakurssille tästä.

MAJOITUSVALVONTA

Majoittujia valvomaan tarvitaan paljon reippaita ihmisiä. Majoitusvalvojan tulisi olla vastuullinen ja täysi-ikäinen. Majoitusvalvojan töihin kuuluvat koululla yöpyvien valvonta ja aamulla heidän herätyksensä. Palkkio kahden yön valvomisesta on kokopaketti viikonlopuksi. Lisäkysymyksissä ota yhteyttä majoitusvastaaviin:

Sanna Laiho 044 298 2603
Iina Saarinen 044 767 5224

Majoitusvalvojaksi ilmoittautuminen on tältä vuodelta päättynyt. Tervetuloa ensi vuonna!

INFOTIIMI

Infotiimiläisenä tehtävänäsi on toimittaa festarialueelle saapuville ryhmäbusseille tarvittava informaatio. Vuoron pituus on noin kolme tuntia, ja homma tapahtuu ulkona. Lämmittelemään pääsee aina välillä busseihin ja välillä sisälle. Ensikontakti saapuviin ryhmiin on tärkeä ja jos koet olevasi etsimämme nuori, ilmoittaudu infotiimiin!

Ilmoittaudu infotiimiin tästä.