suljetan

UKK

Usein kysytyt kysymykset

Kokosimme vastauksia kysymyksiin, joita meiltä usein kysytään.

MIKSI GATORADE CENTERIN OVET SULJETAAN JA HALLI TYHJENNETÄÄN AIKA AJOIN?
Suurin osa Gatorade Centerin ohjelmasta on maksullista jumalanpalveluksia ja studioita lukuun ottamatta. Gatorade Center täytyy tyhjentää välillä, jotta voimme tarkistaa, että kaikilla on konserttiliput ja järjestyksenvalvojat saavat hetken hengähdystauon. Lisäksi soundchekit ja muut järjestelyt vaativat rauhallista aikaa.

MITEN VOI PÄÄSTÄ TALKOOLAISEKSI FESTAREILLE?
Lisätietoa talkootöistä löytyy TÄSTÄ.

MITÄ TAPAHTUU LÖYTÖTAVAROILLE?
Löytötavaroita säilytetään festareiden ajan Gatorade Centerin neuvonnassa. Festareiden jälkeen kadonneita tavaroita voi kysyä toimistostamme numerosta 044 767 5036.

MIKSI MAJOITUSKOULUISSA ON NIIN VÄHÄN VESSOJA JA SUIHKUJA?
Majoituskouluina käytetään Turun seudun kouluja. Maata Näkyvissä -festareilla ei ole mahdollisuutta vaikuttaa vessojen ja suihkujen lukumäärään tai muihinkaan tiloja koskeviin asioihin.

MITÄ GATORADE CENTERIN JA MESSUKESKUKSEN KONSERTTEIHIN EI SAA TUODA?
Kaikki pullot, purkit, tölkit ja alkoholijuomat ja muut päihdeaineet ovat kiellettyjä. Ainoastaan 2dl mehutetrat ovat sallittuja.

MINKÄ IKÄISET VOIVAT TULLA FESTAREILLE?
Suurin osa festareilla kävijöistä on 14-20 –vuotiaita. Joukossa on kuitenkin satoja aikuisia ja vanhempia ihmisiä sekä lapsia, eli festarit on avoin kaikenikäisille.

KOSKA VOI VAIKUTTAA SEURAAVAN VUODEN FESTARIOHJELMAAN JA LÄHETTÄÄ BÄNDIEHDOKKAITA?
Seuraavan vuoden ohjelma päätetään helmi-maaliskuun aikana. Festareilla voi jättää palaute-boxeihin palautetta, toiveita ja kehitysideoita. Kyselemme myös some-kanavissamme esiintyjätoiveita. Jos haluat ehdottaa omaa bändiäsi esiintyjäksi, lähetä demo ja tietoa bändistä osoitteeseen: Esiintyjäksi / Maata Näkyvissä -festarit, PL 707, 20101 Turku.

MIKSEI MAJOITUSKOULUILLA SAA MAJOITTUA ISOLLA ILMATÄYTTEISELLÄ PATJALLA?
Pelastusviranomaiset ovat kieltäneet niiden käytön. Tsekkaa lisätiedot ja sallitut patjat TÄÄLTÄ.

MILLOIN JÄRJESTETETÄÄN VUODEN 2017 FESTARIT?
Maata Näkyvissä -festarit järjestetään 17.-19.11.2017, jos Jumala suo. Sitä ennen tapaamme kuitenkin vuoden 2016 festareilla. Tervetuloa 32. Maata Näkyvissä -festareille!