suljetan

UKK

Usein kysytyt kysymykset

Kokosimme vastauksia kysymyksiin, joita meiltä usein kysytään.

MIKSI TÄYTYY JONOTTAA GATORADE CENTERIN KONSERTTEIHIN?
Enää ei tarvitse! Ainoastaan päivän ensimmäisiin konsertteihin täytyy jonottaa, muuten GC on koko ajan auki. Sunnuntain ilmaisen jumalanpalveluksen jälkeen joudumme tyhjentämään hallin, jotta voimme tarkistaa, että kaikilla sisällä olevilla on pääsylippu. Tyhjennämme vain katsomot, mutta yleisö saa jäädä verhoille.

MITEN VOI PÄÄSTÄ TALKOOLAISEKSI FESTAREILLE?
Lisätietoa talkootöistä löytyy TÄSTÄ.

MITÄ TAPAHTUU LÖYTÖTAVAROILLE?
Löytötavaroita säilytetään festareiden ajan Gatorade Centerin neuvonnassa. Festareiden jälkeen kadonneita tavaroita voi kysyä toimistostamme numerosta 044 767 5036.

MIKSI MAJOITUSKOULUISSA ON NIIN VÄHÄN VESSOJA JA SUIHKUJA?
Majoituskouluina käytetään Turun seudun kouluja. Maata Näkyvissä -festareilla ei ole mahdollisuutta vaikuttaa vessojen ja suihkujen lukumäärään tai muihinkaan tiloja koskeviin asioihin.

MITÄ GATORADE CENTERIN JA MESSUKESKUKSEN KONSERTTEIHIN EI SAA TUODA?
Kaikki pullot, purkit, tölkit ja alkoholijuomat ja muut päihdeaineet ovat kiellettyjä. Ainoastaan 2dl mehutetrat ovat sallittuja.

MINKÄ IKÄISET VOIVAT TULLA FESTAREILLE?
Suurin osa festareilla kävijöistä on 14-20 –vuotiaita. Joukossa on kuitenkin satoja aikuisia ja vanhempia ihmisiä sekä lapsia, eli festarit on tarkoitettu kaikenikäisille.

KOSKA VOI VAIKUTTAA SEURAAVAN VUODEN FESTARIOHJELMAAN JA LÄHETTÄÄ BÄNDIEHDOKKAITA?
Seuraavan vuoden ohjelma päätetään helmi-maaliskuun aikana. Festareilla voi jättää palaute-boxeihin palautetta, toiveita ja kehitysideoita. Kyselemme myös some-kanavissamme esiintyjätoiveita. Jos haluat ehdottaa omaa bändiäsi esiintyjäksi, lähetä demo ja tietoa bändistä osoitteeseen: Esiintyjäksi / Maata Näkyvissä -festarit, PL 707, 20101 Turku.

MIKSEI MAJOITUSKOULUILLA SAA MAJOITTUA ISOLLA ILMATÄYTTEISELLÄ PATJALLA?
Pelastusviranomaiset ovat kieltäneet niiden käytön. Tsekkaa lisätiedot ja sallitut patjat TÄÄLTÄ.

MILLOIN JÄRJESTETETÄÄN VUODEN 2018 FESTARIT?
Maata Näkyvissä -festarit järjestetään 16.-18.11.2018, jos Jumala suo. Sitä ennen tapaamme kuitenkin vuoden 2017 festareilla. Tervetuloa 33. Maata Näkyvissä -festareille!