suljetan

TURVALLISUUS JA TERVEYS

Tietoa turvallisuudesta

Pyrimme pitämään huolta turvallisuudestasi parhaalla mahdollisella tavalla. Gatorade Centerin ja Messukeskuksen ulko-ovilla on turvatarkastukset kaikille festarivieraille, nuorisotyönohjaajille ja talkoolaisille.

Sisälle Messukeskukseen ja Gatorade Centeriin saa viedä vain reput, käsilaukut ja olkalaukut, jotka tarkistetaan aina sisälle mentäessä. Kaikki isommat laukut (treenikassit, rinkat, matkalaukut, duffel bagit jne.) tulee jättää autoon tai viedä ilmaiseen isojen laukkujen narikkaan, joka sijaitsee Messukeskuksen seinustalla, parkkialueella.

Gatorade Centeriin ei saa tuoda juomapulloja. Kaikki pullot, tölkit ja purkit ovat kiellettyjä! Avaamattomat 2dl mehutetrat ovat sallittuja. Myös kaikki hiuslakkapurkit, kuivashampoot ym. ovat kiellettyjä. Jättäkää nämä tuotteet autoon, bussiin tai ilmaiseen isojen laukkujen narikkaan laukkuihinne. Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin turvajärjestelyiden osalta.

Maata Näkyvissä -festarit on päihteetön tapahtuma, joten tapahtuma-alueelle ei saa tuoda alkoholijuomia tai muita päihdeaineita.

Viikonlopun aikana tapahtumassa päivystää myös SPR:n ensiaputiimi sekä festareiden oma lääkäritiimi.

Ohjeita festarivieraille

Pese kätesi usein vedellä ja saippualla tai käytä käsidesiä, erityisesti heti sen jälkeen kun olet yskinyt, niistänyt tai aivastanut. Huolehdithan käsien huolellisesta pesusta myös ennen ruokailua. (Mm. wc-tiloissa ja ruokailulinjastoilla on käytössä käsidesiä!)

Lepää, syö ja juo riittävästi. Vettä on myytävänä edullisesti 20-40 sentin hintaan eri puolilla Gatorade Centeriä.

Muista ottaa omat tarpeelliset lääkkeet mukaan!

Älä lähde festareille kipeänä!

Majoitus

Katso majoitukseen liittyvät turvallisuusohjeet Majoitus-sivulta.