suljetan

Majoitus

Festivaalin majoitusinfo

Festarivierailla on mahdollisuus yöpyä koulumajoituksessa Turun seudun kouluissa. Jokaisessa majoituskoulussa on majoitusvalvojia, jotka huolehtivat majoituksen onnistumisesta.

Vain harvoissa kouluissa on valitettavasti lupa käyttää luokkia majoittautumiseen, joten majoittuminen tapahtuu siksi useimmiten liikuntasaleissa. Kaikissa majoituskouluissa on suihku- ja wc-tilat, mutta niiden määrä on vaihteleva. Kouluissa ei ole patjoja, joten ota oma patja ja makuupussi mukaan.

patjat

HUOM! Paksut ja isot ilmatäytteiset varavuoteet ja kaikki kahden hengen levyiset patjat ovat turvallisuuden ja majoituskapasiteetin vuoksi kiellettyjä. Perinteiset solumuoviset tai ilmatäytteiset makuualustat sekä retkisängyt ovat sallittuja. Viereisestä kuvasta näet, mitkä patjat ovat sallittuja ja mitkä eivät.

Majoituskoulut aukeavat iltaisin klo 22 ja sulkeutuvat aamuisin noin klo 9.00. Huomioithan muut yöpyjät olemalla hipihiljaa. Lähikouluihin kulkevat myös bussikuljetukset niitä festarivieraita varten, joilla ei ole omaa kuljetusta. Bussikuljetuksen hinta on 3€ /suunta.
Toivotamme kauniita festariunia!