suljetan

Voit luottaa minuun

Voit luottaa minuun

Viiden minuutin välitunti kemian ja ruotsin tunnin välissä antaa mahdollisuuden pienelle matkailulle pois arjen harmaudesta. Sanni selailee ystäviensä mukana puhelintaan koko välitunnin. Koulun aulassa on tarjolla jälleen iso määrä informaatiotulvaa; kuvia, pelejä ja videoita. Ystävät, tutut ja tuntemattomat viestittävät monenkirjavaa tietoa, johon pitäisi tarttua ja josta pitäisi valikoida oleellinen mukaan omaan elämään. Peukuissa ja sydämien määrässä ruudulla ei kannata säästellä toisten kuvia arvioidessa, jos on vähänkin sellainen olo, että haluan olla mukana tässä porukassa.

Hektisen maailman melskeen keskellä pieni ihminen joutuu tekemään monenmoisia valintoja kymmeniä, jopa satoja kertoja päivässä. Joudumme tekemään myös isoja valintoja epämääräisen tiedon perusteella jo silloin, kun melkein kaikki tulevaisuuteen ja omaan identiteettiin liittyvä on vielä ison hämärän peitossa. Onneksi lyhytjänteisen maailmankuvamme keskellä seisoo Hän, jolla on valta taivaassa ja maan päällä. Hänellä on meille ihan paras neuvo ja viesti. Jeesus ojentaa kätensä ja sanoo: ”Tule ja seuraa, voit luottaa minuun.”

Paavali ei turhaan kirjoittanut tessalonikalaisille: ”Hän, joka teitä kutsuu, on uskollinen ja pitää lupauksensa.” Maata Näkyvissä -festareilla haemme turvallista olkapäätä, selkeää suuntaa, hyvää meininkiä ja varmoja valintoja kaikkivaltiaan Jumalan kanssa. Tervetuloa Turkuun Maata Näkyvissä -festareille teemalla ”Voit luottaa minuun”.